logo liberisliber.com
ca es en


EDITORIALS

AUTOMáTICA - EDITORIALS

-10 %

Automática neix el 2012 de la trobada entre amics llibreters, filòsofs i viatgers, tots units per la seva passió per la lectura, amb el ferm propòsit de moure's per si mateixa al marge de tendències puntuals, impulsada únicament per una marcada passió per la bona literatura.

El projecte es construeix sobre la confiança en una idea: que és possible interactuar amb la societat aportant nous enfocaments i experiències diferents mitjançant propostes literàries originals i revisions, des d'una òptica actual, d'obres descatalogades que, pel seu esperit o temàtica, segueixen molt vigents a dia d'avui. En el catàleg d'Automática, doncs, hi conviuen obres clàssiques amb contemporànies i obres estrangeres inèdites a Espanya amb altres descatalogades. A través de totes elles pretenem establir un diàleg amb un públic lector cada vegada més ampli i exigent.

Automática s'esforça a seleccionar meticulosament cadascun dels seus títols, cerca traduccions de qualitat i portades il·lustrades d'acord amb l'esperit de cada obra. Un dels nostres segells d'identitat és, també, el nostre particular interès per la literatura russa i eslava. Estem orgullosos d'haver publicat grans autors com Maksim Gorki, Daniïl Kharms, Aleksandr Chudakov o Yuri Buida, entre d'altres; tot i que també hem descobert als lectors altres autors internacionals tan reconeguts com el xinès Yan Lianke.

* Automática farà un descompte del 10 % en els seus llibres presentats a la fira.

logo de AUTOMáTICA