Besalú, 5 i 6 oct. 2024

ca es en

La visita , coneguem Besalú, disfrutem la fira

Horari

Els dies 7 i 8 d'octubre d'11.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.30 h

Accés gratuït

Totes les activitats són gratuïtes i de lliure accés. Aquelles que tinguin les places limitades, s’obtindran per estricte ordre d’arribada o inscripció (en el cas que hi hagi aquesta opció en el programa).

Si plou... NO S’ANUL·LA RES!

L'única diferència és que necessitareu un paraigua i fer una bonica passejada fins als espais alternatius on se celebraran tant la fira com les activitats (porxos de la plaça de l'Ajuntament, antic Hospital de Sant Julià, Espai cultural Cúria Reial i Teatre Cal Tronc). No patiu: tot està a 2-3' a peu com a màxim!

Activitats per fer amb els nens

Com que els més petits no voldran remenar i mirar llibres tota l’estona, els hi hem preparat a la plaça un petit racó de jocs, a part d’un munt d’activitats per fer en família. Les podeu consultar a l’apartat “En família”.

Necessito trobar...

CAIXER: trobareu tots els caixers a 3 minuts de la fira, a l'Avinguda President Companys: Banc Popular (núm. 3), BBVA (núm. 4), "la Caixa" (núm. 15) i Banc Sabadell (núm. 19).

FARMÀCIA: Besalú només té la Farmàcia Gratacós (C/ Ganganell, 44; telèfon: 972 591 273), que durant els caps de setmana obre únicament el dissabte de 09.30 a 13.30. Per trobar les farmàcies obertes més properes, consulteu aquí.

On menjar

Us destaquem els dos restaurants que ens patrocinen i on solem anar a menjar: Can Nou (cuina tradicional catalana) i Pont Vell (cuina moderna). La resta d’alternatives aquí les teniu: Tripadvisor.

Un cop hagi visitat la fira, què més puc fer per la zona?

Si us voleu quedar al poble, a l’Oficina de Turisme us ho explicaran tot. Si us quedeu més d’un dia, Besalú està al bell mig de dues comarques meravelloses: La Garrotxa i el Pla de l’Estany. Tot el que hi podeu fer, ho trobareu aquí: Turisme Garrotxa i Turisme Pla de l’Estany

Quedar-se a dormir

Com arribar