Besalú, 6 i 7 oct. 2018

ca es en


A CAU D'ORELLA

Andorrà, Bohigas i Pujadó et diuen... > Marguerite Duras, sempre!

imatge de  Andorrà, Bohigas i Pujadó et diuen... > Marguerite Duras, sempre!

Marguerite Duras és una autora que "torna", i ho fa a diverses editorials independents catalanes: a Club Editor, el 2010, amb Moderato cantabile; a LaBreu, el 2014, amb La tarda del senyor Andesmas i a Edicions Sidillà, el 2018, amb La vida tranquil·la. Aquest setembre Club Editor n'ha publicat La vida material, un dels seus darrers llibres, de no ficció, fruit de les seves converses amb Jérôme Beaujour; el que ella en diu "l'autopista de la paraula" per poder anar a tot arreu alhora.

A partir d'aquest conjunt de títols, les editores de tots tres segells prendran la paraula per explicar i llegir la "seva" Duras.

* «A cau d'orella» són els recitals de narrativa de LIBERISLIBER. Us imagineu l'escriptor/a del vostre llibre preferit llegint-vos un capítol? O a una actriu coneguda interpretant-vos sola aquesta mateixa història? I us imagineu que fessin tot això en el pati interior de la Casa Llaudes, un dels exemples més significatius d'arquitectura romànica civil de tot Catalunya? No imaginis més, vine!

  • rellotge...
  • si fa sol... Pl. Sant Pere > Can Llaudes > pati interior
  • si no fa sol... Antic Hospital de Sant Julià

Participen

imatge de Ester Andorrà
Ester Andorrà
imatge de Maria Bohigas
Maria Bohigas
imatge de Judit Pujadó
Judit Pujadó

Col·laboren: