Besalú, 7 i 8 oct. 2017

logo liberisliber.com
contacte / butlletí
ca es en

Premi Francesc Garriga de Poesia 2023

Francesc Garriga

Les editorials LaBreu, Buc, AdiA i Cafè Central –amb el patrocini de Liberisliber- convoquen plegats el Premi “Francesc Garriga” de Poesia adreçat a poetes totalment inèdits, per tal de rememorar l’amic i poeta. La candidatura guanyadora es donarà a conèixer públicament al mes d’octubre a Liberisliber.

Per saber més sobre Francesc Garriga, pots consultar aquí la seva biografia.

BASES del premi

  1. Hi podran concórrer, en català, tots els poetes que NO hagin publicat cap llibre (segons registre ISBN) fins al moment de tancar aquesta convocatòria, sense cap límit d’edat.
  2. El premi consistirà en la publicació del llibre dins la nova col·lecció “Francesc Garriga”, que co-editaran les quatre editorials convocants del Premi. Les editorials convocants s’ocuparan que el llibre premiat tingui una àmplia difusió al llarg i ample de tots els territoris de parla catalana.
  3. L’edició del llibre guanyador sortirà impresa dins la primera quinzena de desembre de 2023.
  4. Es presentarà una còpia electrònica del llibre original en format PDF a l’adreça: premigarriga@gmail.com
  5. A la primera pàgina del llibre s’hi consignarà el nom del Premi, i el nom, cognoms, adreça postal, telèfon i adreça electrònica del poeta. No s’admeten treballs sota pseudònims.
  6. Les obres concursants s’hauran d’enviar a l’adreça electrònica abans esmentada en el període entre l'1 de febrer i el 15 de maig de 2023.
  7. Les obres concursants hauran de tenir una llargada similar a un llibre corrent de poesia.
  8. El Jurat estarà format per les següents persones: Ester Andorrà, Núria Armengol, Míriam Cano, Antoni Clapés, Josep Martínez, Pau Vadell i Pol Guasch, que actuarà com a secretari.
  9. El Jurat podrà declarar desert el Premi i resoldre inapel·lablement totes aquelles qüestions no estipulades en aquestes bases.
  10. El veredicte del premi es farà públic el dissabte del primer cap de setmana d'octubre de 2023, en un acte literari a LIBERISLIBER Besalú del qual s‘informarà oportunament.

Palmarès del Premi Francesc Garriga de Poesia

Tota flor sense cossiol

Laurus novilis
Premi Francesc Garriga 2020
Buc
Tota flor sense cossiol

Tanta gana

Laurus novilis
Premi Francesc Garriga 2018
Cafè Central
Tanta gana

Sostre de carn

Laurus novilis
Premi Francesc Garriga 2017
LaBreu
Sostre de carn