logo liberisliber.com
ca es en

BOOKS

Auguris d'innocència - Books

LaBreu
Auguris d'innocència

Amb Auguris d’innocència Patti Smith trenca un silenci de deu anys sense publicar poesia. Aquest retorn significa l’eclosió i confirmació d’una poeta que ha estampat, a través de la música i la paraula i amb poderosos himnes, balades i lletres, una visió lúcida, crítica i sensible del nostre món. Els seus poemes la situen en la tradició dels trobadors, els forjadors de paraules i els artistes que proporcionen al món una veu que li fa d’eco i que esdevé única, fresca i hipnòtica i que es forma en un magma eclèctic d’influències que van de Blake o Rimbaud a Picasso, Arbus o John Appleseed. Els seus poemes, a través de la delicada i potent versió de Laia Malo, sonen com oracles del temps que ens ha tocat viure.

Activities related to this book (Auguris d'innocència):

imatge de Jansky > To Patti Smith

Concerts. Jansky > To Patti Smith

Jansky, the Catalan-Majorcan duet formed by Laia Malo and Jaume Reus, has always defended with facts, i.e. song after song, how the connexion between music and poetry allows for a boundless experimentation.

Based on Laia’s recent translation of Patti Smith’s poems, they will perform a show where these two realities become, more than ever, just one.

  • rellotge...