Besalú, 5 i 6 oct. 2024

ca es en

Actualitat

Novetats llibresques que podràs trobar a la fira

2023-08-31

BESALÚ. El mes d'octubre sol ser un mes agitat per a les editorials, en tant que moltes d'elles solen presentar nous títols. Per aquest motiu, LIBERISLIBER sol comptar amb un seguit de llibres que han acabat de sortir d'impremta i que com a molt porten uns pocs dies a les llibreries, és a dir, NOVETATS ABSOLUTES!

Algunes de les que us podreu trobar enguany són les següents (per ordre alfabètic d'editorials):

1984: Res és veritat de Veronica Raimo (trad. trad. Mercè Ubach); Fites de Marina Tsvetàieva (trad. Laia Malo); Proses del Caient de Pol Vouillamoz.

A FIN DE CUENTOS: La nau dels babaus d'Ana Lartitegui (trad. Daniel Cortés).

L'AGULLA DAURADA: Al fons del record de Déu de Xurde Álvarez (trad. Aida Celemín).

AUTOMÁTICA: El salón de Pachinko d'Elisa Shua Dusapin (trad. Andrea Daga).

L'AVENÇ: Passejades nocturnes de Charles Dickens (trad. Josep M. Muñoz Lloret).

BARRETT: Cuadernos de humo sagrado d'Alan Moore (trad. Felix Frog).

BIRA BIRO: L'Ocellet s'ha mort de Tiny Fisscher i Herma Starreveld (trad. de Maria Rossich); Un dia amb el pare i el papa de José Ignacio Valenzuela i Ferran Orta.

CAPITÁN SWING: La supervivencia de los más ricos de Douglas Rushkoff (trad. Francisco José Ramos); Osebol de Marit Kapla (trad. Carmen Montes); Pescar el salmón de Yago Álvarez Barba.

EL CEP I LA NANSA: Un nen especial de Subi; Ni motxilles ni armadures d'Anna Mas i Elisabet Serra; La pitjor colla de la història. Aventura entre dinosaures d'Alicia Acosta i Julilustrador.

CLANDESTINA: Interrogatoris d'Àlex Martín.

DOSMANOS: Arcén de Borja Navarro.

FONOLL: Febre amb gel de Francesc Bombí-Vilaseca; L’heura de Grazia Deledda (trad. Alba Dedeu).

LA FUGA: La olla de oro de James Stephens (trad. Olivia de Miguel).

GARBUIX: El día que conocí a Bin Laden, vol. 2 de Jérémie Dres (trad. Montserrat Terrones).

GODALL: Els focs ignífugs de Josep Porcar; En Tren. Autobiografía de la vergüenza d'Erin Williams (trad. María Porras).

JEKYLL & JILL: Garravento, la garra al viento d'Álvaro Cortina.

LABREU: Els burgesos de Calais de Michel Bernard (trad. Ferran Ràfols).

LAPISLÀTZULI: Resvolució de J.A. Mendiola; Morir en hora punta de Montserrat Costas; Dejar de hacer fotos es fácil (si sabes cómo) de Luis Izquierdo-Mosso.

LIBROS DE LA VORÁGINE: La casa de los solitarios de Stella Benson (trad. Luis Tapia); Dos cuentos de James Mathew Barrie (trad. Lucho Tapia).

LIBROS DEL ZORRO ROJO: Está escrito de Vitali konstantinov (trad. Christina Sánchez Krellenberg); Origen de Nat Cardozo (trad. Clara Mas); Soy un desastre de Einat Tsarfati (trad. Ismael Attrache).

LLETRA IMPRESA: Les descàrregues del caçador de Rafael Chirbes (trad. Carles Mulet).

LLIBRES DEL SEGLE: Tremolors i escuma de Jessica Zuan (trad. Dolors Udina i Antoni Clapés); Cartes a Lilit de Carmen Alcalde (trad. Daniel Bonaventura); Joan Isaac.101 cançons de Joan Isaac.

MALES HERBES: Una vegada va ser estiu la nit sencera d'Elisabet Riera.

NÓRDICA: Mañana y tarde de Jon Fosse (trad. Cristina Gómez-Baggethun i Kirsti Baggethun); Memorias de un niño de Stig Dagerman (trad. Juan Capel i Marina Torres); La leyenda de Sleepy Hollow de Washington Irving (trad. Colectivo Irving BDL).

ORCINY PRESS: Alta magia: Las prácticas espirituales que me salvaron la vida en el corredor de la muerte, de Damien Echols (trad. de Hugo Camacho).

PERISCOPI: Criatures nocturnes de Leila Mottley (trad. Núria Busquet); El calamar gegant de Fabio Genovesi (trad. Núria Saurina)

POL·LEN: Erosionant murs. 99 poemes des de la presó de Ponent de Pablo Hásel.

SALDONAR: Illes de l’abandonament de Cal Flyn (traducció d’Octavi Gil Pujol); Línia sencera, línia trencada, de Milo De Angelis (trad. Joan-Elies Adell).

LA SEGONA PERIFÈRIA: Àngels menors d'Antoine Volodine i traducció de Josep Alemany; Maria Antonieta de Stefan Zweig i traducció de Ramon Farrés

SIDILLÀ: Història de la cuina catalana i occitana. Volum VI. L'aviram · El conill · La caça, de Vicent Marqués.

EDICIONES DEL SUBSUELO: Mircea Cărtărescu. El hacedor de insomnios de José Carlos Rodrigo Breto.

TIGRE DE PAPER: Miralls de Moscou de Louise Bryand (trad. Àngel Ferrero); La llibertat contra el destí de Thomas Sankara (trad. Oriol Valls).

TRÍPODE: Itineràncies de Mercè Duran.

WUNDERKAMMER: Apocalipsis. Revelación de Juan (trad. Fruela Fernández, il. Ignacio Cobo).

ZAHORÍ: Escape Book. L’orfenat de Soledad Romero; Espies mítics de Soledad Romero; Atreveix-te a preguntar de Marc Gascón.