Besalú, 5 i 6 oct. 2024

ca es en


PARTICIPANTS

Participants: MARTA JORDANA - Madrid, 1992

imatge de

Marta Jordana dirigeix des del 2020 el projecte independent "La Alcaparra - revista incendiaria de literatura y arte", que colabora amb artistes, curadors i editors de diversos països i llenguatges —com el col·lectiu Tim'Arts de Bamako, Agit'art de Dakar, el Movimiento San Isidro de Cuba, els poetes Luz Ascárate i Gian Pierre, l'estudi de risografia Per(r)ucho, etc.

També gestiona altres activitats associades a la revista i als artistes que hi participen. Des de 2021 organitza, amb la productora cultural cubana Yanelys Nuñez, activitats a l'Espai Seara de Madrid, com la mostra de cinema cubà independent a l'octubre 2021 o el festival "Islas, poesías y alcaparras" al gener 2023. I des del 2022 organitza l'activitat associada a la revista "Alcapa-mut", vermut literari a l'Àgora del Raval, on es posa veu als textos de la revista, a més de convidar artistes locals o internacionals d'arts escèniques propers a les línies artístiques de la revista.

El 2023 va dirigir el projecte "Mu-dança" al Centre d'Arts Santa Mònica i té en marxa "IN PROCESS" entre altres projectes curatorials.