Besalú, 7 i 8 oct. 2023

logo liberisliber.com
ca es en

LLIBRES

L'últim llop de la Serrella - Llibres

Lletra Impresa
	L'últim llop de la Serrella
  • Jordi Raül Verdú (autor)
    Àngela Barratxina (il·lustració)
    Sílvia Faus (il·lustració)
  • 110 p.
  • català

Ara fa vora 300 anys, a les nostres muntanyes vivia encara un dels animals més bells i temuts de tots els temps, el llop. L’ésser humà els acaçava i s’hi enfrontava de tant en tant per tal de protegir el ramat. És en aquest ambient de lluita entre l’animal i les persones que Gemma, una xiqueta pastora que viu als peus de la serra de la Serrella, tindrà una experiència única que, no només la condicionarà a ella, sinó també als llops que campen per tota la muntanya. És una història versemblant en què l’amor, l’admiració i l’amistat per aquests animals tan especials està per damunt de l’odi, de la ràbia i de la venjança.

L’últim llop de la Serrella és una aventura pels paratges més meravellosos i únics d’una de les serres més salvatges i encisadores del migjorn valencià, la Serrella, tan admirada i estimada per tots els aficionats al muntanyisme i amants de la natura.

Quan visites la Serrella, i amb l’ajuda del mapa que s’inclou al llibre, podràs seguir cadascuna de les passes de la gran aventura que viuen els protagonistes d’aquest conte fantàstic.