Besalú, 3 i 4 oct. 2020

logo liberisliber.com
contacte / butlletí
ca es en

EDITORIALS

LLETRA IMPRESA - EDITORIALS

-10 %

Lletra Impresa Edicions és una editorial en llengua catalana i de qualitat que aspira a proveir als lectors de totes les edats de llibres, especialment literaris, perquè els formen i els entretinguen alhora. Tot i que el nostre catàleg és majoritàriament en català, hem fet alguna traducció puntual al castellà, l’anglès i l’alemany, i també hem publicat algun títol traduït de l’anglès i del portuguès al català.

Lletra Impresa Edicions és un projecte d’il·lusió al servei dels lectors i les lectores de tot el país. Vam nàixer ara fa dos anys i mig al País Valencià, però tenim una vocació clarament de país complet. Per això volem i som presents també a Catalunya, les Illes Balears i la resta de territoris de parla catalana.

Reivindiquem l’edició tradicional. La que es fa en paper, la que valora la feina acurada i ben feta, la que implica els escriptors, els il·lustradors i el públic, perquè el llibre com a objecte que es pot tocar, olorar, sentir, veure amb detall, subratllar a llapis... és insubstituïble.

Publiquem narrativa per a adults (col·leccions «Ovidianes» i «La cambra»), assaig, poesia i biografies novel·lades (col·lecció «Rara avis»), literatura infantil i juvenil (col·leccions «La Bruixa Xocolata», «El Príncep preguntador» i «Mythos»).

* Lletra Impresa farà un descompte del 10 % en els seus llibres presentats a la fira.

logo de LLETRA IMPRESA
  • Població: Gandia
  • Telèfon: +34 620 439 665
  • Correu-e: lletraimpresaedicions@gmail.com
  • Web: https://www.lletraimpresa.com
  • Director/a: Mercè Climent