Besalú, 3 i 4 oct. 2020

logo liberisliber.com
contacte / butlletí
ca es en

LLIBRES

El fil invisible de la natura - Llibres

Relats que despleguen histories increïbles —protagonitzades per granotes d’or, gats caiguts del cel, aranyes astronautes i escarabats que s’han guanyat una estàtua commemorativa— que destaquen la importància de l’ésser humà en la conservació de la Natura, convidant així a la reflexió per evitar futures catàstrofes.

LLIBRE GUANYADOR DEL PREMI LIBERISLIBER XIC TEXTUS 2018

Valoració del jurat (extracte)

Concedim el Premi Liberisliber Xic Textus a Libros del Zorro Rojo per El fil invisible de la natura, perquè és certament un llibre molt bonic amb un discurs ecològic argumentat, crític punyent i alhora irònic i intel·ligent. Per una edició acuradíssima, des de la coberta fins al paper; per unes il·lustracions d'una gran sensibilitat; i per haver aconseguit que els lectors, tot i estar davant d'un llibre de coneixements carregat de saber tècnic i documentació, quedi enganxat al fil i no pugui parar de llegir. I per l'estranya hibridació de literatura i coneixement.

-Mariona Masgrau i Karo Kunde

Activitats relacionades amb aquest llibre (El fil invisible de la natura):

imatge de Premis Liberisliber 2018 > Quan es resol el gran misteri

Entrega de premis. Premis Liberisliber 2018 > Quan es resol el gran misteri

Com ja és tradició, la nit del dissabte se sabrà qui són els llibres meravellosos que per la seva qualitat i heterodòxia guanyaran el Premi Liberisliber Xic Imago, el Premi Liberisliber Xic Textus, el Premi Liberisliber Pensa, el Premi Liberisliber Lira i el Premi Liberisliber de Narrativa. S'admeten apostes!

  • rellotge...
  • atencio... Només amb reserva prèvia.