Besalú, 5 i 6 oct. 2024

ca es en

LLIBRES

El fil invisible de la natura - Llibres

Laurus novilis
Premi Liberisliber Xic Textus 2018
Libros del Zorro Rojo
El fil invisible de la natura

Relats que despleguen histories increïbles —protagonitzades per granotes d’or, gats caiguts del cel, aranyes astronautes i escarabats que s’han guanyat una estàtua commemorativa— que destaquen la importància de l’ésser humà en la conservació de la Natura, convidant així a la reflexió per evitar futures catàstrofes.

LLIBRE GUANYADOR DEL PREMI LIBERISLIBER XIC TEXTUS 2018

Valoració del jurat (extracte)

Concedim el Premi Liberisliber Xic Textus a Libros del Zorro Rojo per El fil invisible de la natura, perquè és certament un llibre molt bonic amb un discurs ecològic argumentat, crític punyent i alhora irònic i intel·ligent. Per una edició acuradíssima, des de la coberta fins al paper; per unes il·lustracions d'una gran sensibilitat; i per haver aconseguit que els lectors, tot i estar davant d'un llibre de coneixements carregat de saber tècnic i documentació, quedi enganxat al fil i no pugui parar de llegir. I per l'estranya hibridació de literatura i coneixement.

-Mariona Masgrau i Karo Kunde

Activitats relacionades amb aquest llibre (El fil invisible de la natura):

imatge de Premis Liberisliber 2018 > Quan es resol el gran misteri

Entrega de premis (editorials). Premis Liberisliber 2018 > Quan es resol el gran misteri

Com ja és tradició, la nit del dissabte se sabrà qui són els llibres meravellosos que per la seva qualitat i heterodòxia guanyaran el Premi Liberisliber Xic Imago, el Premi Liberisliber Xic Textus, el Premi Liberisliber Pensa, el Premi Liberisliber Lira i el Premi Liberisliber de Narrativa. S'admeten apostes!

  • rellotge...
  • atencio... Només amb reserva prèvia.