logo liberisliber.com
ca es en


LLIBRERIES

LLIBRERIA HORITZONS - LLIBRERIES

La Llibreria Horitzons està dedicada al món de la muntanya, el viatge, la història i cultura catalanes i a la divulgació de la ciència. A la nostra llibreria trobareu llibres i guies de muntanya i abundant cartografia tant de casa nostra com de llocs més allunyats i, per encàrrec, us buscarem aquella documentació i informació que us calgui. També hi trobareu un important fons sobre història, cuina i tradicions catalanes, guies de viatge, literatura de muntanya i viatges i guies sobre natura i ciència, tant en català, com en castellà i d’altres idiomes. Organitzem xerrades, cursos, seminaris i presentacions sobre el món de la muntanya i dels viatges, així com sortides a la natura i trekkings i participem a moltes fires especialitzades en el món del llibre i de la muntanya, la natura i el viatge.

La llibreria es va fundar amb la idea d'oferir al públic un lloc de referència del món de la muntanya, el viatge i la natura i per oferir un assessorament expert a tota la comunitat del món muntanyenc que no vol solament informació sobre rutes, itineraris, mapes, etc., sinó que busca un millor coneixement del territori que trepitja, especialment pel que fa a la natura, història, art, costums i tradicions. Creiem honestament que hem aconseguit aquest objectiu. El nostre fet diferencial és l'oferta d’un assessorament especialitzat, personalitzat i expert així com la possibilitat d'encarregar-nos informació sobre aquells llocs que vulgueu visitar i dels que no trobeu informació detallada a d’altres llocs.

La Llibreria Horitzons va ser fundada el 2010 per Oriol Massó, doctor en Biologia i gran aficionat al món de la muntanya, la natura i el viatge. Pocs després, es va afegir al projecte la seva parella, na Raquel Vázquez, que comparteix les mateixes aficions i experiència. Tot i haver passat etapes dures, ara la llibreria es troba plenament consolidada.

LLIBRERIA HORITZONS
logo de LLIBRERIA HORITZONS