logo liberisliber.com
ca es en


EDITORIALS

VIENA - EDITORIALS

Viena Edicions és una editorial fundada a Barcelona l'any 1991. En l'àmbit de la ficció destaca especialment per la publicació de traduccions al català de clàssics moderns fins ara inèdits o bé absolutament introbables en aquesta llengua, tant per a un públic adult (col·lecció El cercle de Viena) com per a lectors joves (col·lecció El jardí secret de Viena).

Vam iniciar la col·lecció El cercle de Viena l'any 2007 amb el títol La casa de les belles adormides, del Premi Nobel japonès Yasunari Kawabata. Aquesta col·lecció aplega títols d'autors de prestigi internacional, com Jean Giono, Virginia Woolf, Joseph Roth, Isak Dinesen, Thomas Mann, K.P. Kavafis, Sherwood Anderson, Gerald Durrell, John Cheever, Raymond Radiguet, Cynthia Ozick, Rainer Maria Rilke, Somerset Maugham, T. S. Eliot, Ba Jin, Friedrich Dürrenmatt, Mircea Eliade, Joseph Brodsky, Thomas Hardy, Boris Vian, Elizabeth von Arnim, Christopher Morley, Hjalmar Söderberg, Thomas Wolfe, Saul Bellow, Junichirô Tanizaki o Joseph Conrad. Cal destacar que totes les traduccions parteixen sempre de l'idioma original. D'altra banda, El cercle de Viena destaca perquè apliquem una atenció especial tant al disseny com a l'acabat formal dels llibres (sempre cosits, amb serigrafies, amb paper amb certificació FSC...).

Una altra de nostres col·leccions més significatives és El jardí secret de Viena, que aplica el mateix concepte d'El cercle de Viena (traduccions de clàssics molt acurades), però s'orienta principalment a un públic infantil o juvenil. Vam iniciar aquesta col·lecció el març del 2010 amb el títol Jonàs, el pescador, de Reiner Zimnik, i hem aplegat fins ara autors com Alberto Moravia, Michael Bond, Frank Tashlin, Paul Maar, James Thurber, John Newman, Frances Hodgson Burnett, Roberto Piuminni o Philippa Pearce.

logo de VIENA
  • Població: Barcelona
  • Telèfon: no disponible
  • Web: http://www.vienaeditorial.com
  • Gèneres literaris que cultiva:
    • Anys de participació a la fira: 1