Besalú, 5 i 6 oct. 2024

ca es en


EDITORIALS

OBSCURA - EDITORIALS

-10 %

Obscura es constitueix el maig de 2019 de la mà de Job Peró, que n’és el director literari i editor. A partir d’aquest moment, i amb un objectiu clar i un catàleg prou definit, l’editorial comença a comptar amb col·laboradors gràcies als quals el projecte agafa més força.

L’essència d’Obscura es nodreix dels temors, de les incerteses i de la imaginació dels lectors. Volem publicar històries que ens enfrontin amb els elements que constitueixen l’essència de l’ésser humà: la por, el patiment, el sacrifici... Relats sobre els nostres orígens, sobre l’existència d’altres móns i d’altres realitats, sobre la por de qui som i el temor que la desconeixença ens infon.

El terror, la fantasia, la ciència-ficció i el thriller constitueixen la base d’Obscura. Ens mouen les obres lleugeres, trepidants, sense pretensions literàries, però amb personatges i trames consistents en què convergeixi l’interès del públic juvenil i adult. Destaquem la no-ficció com un altre dels pilars de l’editorial: completem el catàleg amb una aproximació històrica, rigorosa i documentada, a la fantasia, la desconeixença, el misteri. A través de l’assaig, volem tractar qüestions com ara la religió, els mites i les llegendes.

Ens agradaria contribuir a treure del nínxol la literatura de terror, de fantasia i de ciència-ficció per apropar-la al gran públic. Obscura s’ubica a Barcelona, així que desitgem atendre els mercats en castellà i en català, i publiquem i publicarem tant autors coneguts com plomes inèdites, tant nacionals com estrangers.

Obscura vol, en definitiva, apropar el lector a un terror, una fantasia i una ciència ficció de qualitat, alimentant-se d’allò que ens infon por, que fa volar la imaginació, que ens fa sentir incòmodes i ens impulsa a girar-nos pel carrer per por de descobrir que alguna cosa ens segueix, i tancar els ulls amb el desig que desaparegui.

* Obscura farà un descompte del 10 % en els seus llibres presentats a la fira.

logo de OBSCURA
  • Població: Barcelona
  • Telèfon: no disponible
  • Web: https://obscura.es/
  • Gèneres literaris que cultiva:
    • No-Ficció
    • Fantasia, terror, ciència-ficció, llegendes
  • Anys de participació a la fira: 1