Besalú 5th & 6th October 2024

ca es en

BOOKS

Bodas de Sangre. Apunts i cançons de Joan Garriga, de La Troba Kung-Fú, sobre textos de Federico García Lorca - Books

Godall
Bodas de Sangre. Apunts i cançons de Joan Garriga, de La Troba Kung-Fú, sobre textos de Federico García Lorca
  • Joan Garriga (author)
    Federico García Lorca (author)
  • 56 p.
  • Spanish

"El llibre parteix del muntatge de La Perla per, a poc a poc, anar descobrint el treball que ha dut a terme Garriga per fer la banda sonora d’aquesta versió de Bodas de Sangre. Un pot resseguir els petits resums i notes del treball compositiu del músic, l’univers que se li desplegava a l’hora d’encarar la composició de cada tema, els ritmes utilitzats, petits pentagrames musicals, lletres i dibuixos. Totes aquestes notes són del seu puny i lletra.

Destaquen els dibuixos inspirats en el món de Federico García Lorca, un Lorca mirat amb els ulls de Garriga. També em criden l’atenció les calaveres, les siluetes, els paisatges, els retrats del mateix Federico, però també de Tomás Pavón, Diego del Gastor o La Argentinita. Els retrats estan fets amb un traç difuminat, agrisat, gairebé desenfocat. Les calaveres, al contrari, amb un traç viu, net, negre com el carbó. Els esquelets i les figures més negres et porten a Mèxic, a la festa de la mort i de la tragèdia." Alex Gómez Font a Núvol.

El llibre conté totes les lletres , les de Federico García Lorca i les que ha creat Garriga per a l'espectacle i va acompanyat d'un CD amb les cançons de l'obra i alguna més.