logo liberisliber.com
contacte / butlletí
ca es en

PARTICIPANTS

Participants: JúLIA MARTíN - Barcelona, 1990

imatge de

Júlia Martín és doctora en Bioètica i Ètiques aplicades per la Universitat de Barcelona (UB), amb la tesi Cap a l’autonomia de l’adolescent: model d’acompanyament per a professionals assistencials; té un màster en Ciutadania i Drets Humans (UB, premi extraordinari), un màster en Bioètica i Dret (UB) i un Postgrau en Pedagogia Hospitalària (UB).

Des de l’any 2014 forma part del grup GISME de la Universitat de Barcelona, així com de diversos comitès d’ètica d’hospitals i de serveis socials. Ha publicat articles i capítols de llibre, i ha elaborat recursos d’aprenentatge per la UOC. També ha col·laborat en projectes de recerca nacionals i europeus.

Actualment és investigadora del projecte europeu YEAH, coordinat per la Fundació Recerca Sant Joan de Déu i destinat a implicar els joves en la recerca i innovació en salut. És assessora de la comissió de treball impulsada pels Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAPs) de Ciutat Vella i Nou Barris, i formadora de l’Equip d’Assessorament Tècnic en l’Àmbit de Família del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.


Firma de llibres: