Besalú, 5 i 6 oct. 2024

ca es en


PARTICIPANTS

Participants: AGUSTíN COMOTTO - Buenos Aires

imatge de

"Vaig néixer a Buenos Aires i dibuixo des de que tinc memòria. Visc a Corbera de Llobregat, prop de Barcelona, on vaig arribar el 1999. Vaig començar dibuixant i escrivint còmics en revistes argentines i, des de fa molts anys, dibuixo i escric llibres infantils i juvenils.

He dibuixat llibres per editorials de Veneçuela, Mèxic, Argentina, Espanya i Itàlia i alguns s'han publicat a Corea, Suècia, Brasil, Suïssa i França. Actualment, a més d'escriure i dibuixar, faig xerrades escolars explicant als alumnes com és l'ofici d'il·lustrador i als mestres aspectes sobre la lectura d'imatge als llibres infantils i juvenils.

Aquests són alguns dels meus llibres: Siete millones de Escarabajos (premi "A la Orilla del Viento" del Fondo de Cultura Económica, México y lista White Raven del 2002 de la Biblioteca de Munich, Alemania), La guerra perdida, El mar dijo ¡basta!, El secreto de las jirafas, Agata, La maravillosa historia de Peter Schlemihl, El Comelibros (Menció al Millor Àlbum Il·lustrat ALIJA, IBBY- Argentina 2006) i 20.000 Leguas de viaje submarino".


Llibres:

Un mag de Terramar

Raig Verd
Un mag de Terramar

La conquista de los polos: Nansen, Amundsen y el Fram

Nórdica
La conquista de los polos: Nansen, Amundsen y el Fram

Atlas de Literatura Universal

Nórdica
Atlas de Literatura Universal

155. Simon Radowitzky

Nórdica
155. Simon Radowitzky