logo liberisliber.com
ca es en

LIBROS

Una pandèmia d'estar per casa - Libros

Males Herbes
Una pandèmia d'estar per casa

Els bons humoristes saben treure el millor dels moments més foscos, i en Roger Pelàez n’és un especialista. Una pandèmia d’estar per casa és un dietari sense dates, un recull dels acudits i les reflexions que l’artista multitasca més incòmode i corrosiu del moment ha anat parint, a raó d’una pàgina al dia, durant els tres mesos més crítics de la pandèmia.

Aquí hi trobareu des d’episodis de xafarranxo domèstic a consideracions d’un lector empedreït, passant per aventures tan èpiques com baixar a llençar les escombraries, o netejar la tassa del vàter amb lleixiu. És més, encara que estigui confinat, l’autor no s’oblida del que passa al món exterior, o si més no, de la part que en pot veure des de la finestra del lavabo d’un tercer pis.

Pròleg de Manel Fontdevila

Actividades relacionadas con este libro (Una pandèmia d'estar per casa):

imatge de El Chini y El Pelàez > ¿Por qué no tendría que haber nada y lo que hay es una pandemia y policía?

Al oído. El Chini y El Pelàez > ¿Por qué no tendría que haber nada y lo que hay es una pandemia y policía?

Dos dibujantes, humor, irreverencia y una buena dosis de locura para una presentación explosiva. Chini Overrated, creador de Jordi el Mosso d’esquadra sensible y Roger Pelàez, autor de Una pandemia d’estar per casa, nos ofrecen una mirada divertida y desencantada sobre las tragedias cotidianas en un contexto de control social.

¡Al final de la presentación karaoke!

  • rellotge...