logo liberisliber.com
ca es en

LIBROS

Una mirada interrogativa & altres textos errants - Libros

Libros de la Vorágine
 	Una mirada interrogativa & altres textos errants
  • Jaume Benavente (autor)
  • 124 p.
  • catalán

El novembre del 2014 Jaume Benavente va viatjar a Xile per presentar la seva novel·la Nocturn de Portbou i donar una conferència sobre la seva obra a la Universitat Finis Terrae de Santiago de Xile. Aquest llibre recull el diari de la seva estada al país i la transcripció de la conferència a la universitat, a més de dos textos relacionats, on l’autor reflexiona sobre aspectes de la seva obra: la propia novel·la protagonista dels actes a Xile i un assaig sobre la importància del viatge a la seva producció. Com a complement, trobem dos textos aliens sobre l'obra de Benavente: un sobre el Nocturn de Portbou i un altre sobre el conjunt de les seves creacions.

En els textos recollits en aquest llibre, el lector coneixerà la visió de Benavente sobre la seva pròpia obra: des d’un punt de vista més analític, el veurà reflexionar sobre alguns aspectes de les seves creacions, i, des d’un punt de vista més empíric, assistirà al seu procés creatiu (el viatge a Valparaíso i les seves passejades que li proporcionen paisatges i personatges per una obra futura són la millor porta d’accés al seu mètode de treball). Aquest llibre representa un petit plaer tant pel coneixedor de la seva obra, que podrà observar de primera mà les interioritats del seu procés creatiu (infuències, mètode...) com per a qui vulgui accedir-hi per primera vegada, que trobarà en aquestes pàgines les principals claus de la seva producció literària.

Actividades relacionadas con este libro ( Una mirada interrogativa & altres textos errants ):

imatge de Jaume Benavente > Escritura y viaje

Talleres. Jaume Benavente > Escritura y viaje

¡ATENCIÓN! YA NO QUEDAN PLAZAS

El escritor Jaume Benavente vendrá a Besalú e impartirá un breve taller de escritura, donde explicará las claves de su método de escritura, de su proceso creativo, en el que el viaje [...]

  • rellotge...
  • atencio...

    Sólo 10 plazas. Duración: 2 horas. Para hacer la reserva escribidnos a liberisliber@diderot.info o llamad al 615 567 243.