Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/liberis/domains/liberisliber.com/public_html/Connections/q_activitats_relacionats_llibre.php on line 120

Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/liberis/domains/liberisliber.com/public_html/Connections/q_activitats_relacionats_llibre.php on line 121
Tumulto. Meditacions sobre l'octubre català (2017) - Libro Liberisliber


Besalú, 3 y 4 oct. 2020

logo liberisliber.com
contacto / boletín
ca es en

LIBROS

Tumulto. Meditacions sobre l'octubre català (2017) - Libros

Gregal
Tumulto. Meditacions sobre l'octubre català (2017)
  • Plàcid Garcia Planas (autores)
    Enric Ucelay Da Cal (autores)
    Arnau Gonzàlez Vilalta (autores)
    Xavier Graset (prólogo)
  • 412 p.
  • catalán

Com es viu immers en una revolució? Quines reflexions, sentiments i contradiccions pot generar en la societat que la protagonitza? Quin és el grau de tensió que pot suportar una societat abans d'esclatar?

Sense perspectiva. A cop calent. Sense espai per a la reflexió pausada. Aquest llibre ens presenta les mediacions, apunts i reaccions de dos historiadors i un periodista davant de l'huracà polític desfermat a Catalunya entre finals de l'estiu i els inicis de la tardo d'aquest 2017.

Perquè l'octubre català marcarà un punt d'inflexió en la història del país. Durant quaranta dies, la política i la societat catalana s'han vist remogudes i regirades sense paus ni fre per una llarga llista d'esdeveniments transcendents: detencions, referèndum, repressió policial, empresonaments, proclamació d'independència, suspensió, govern cessat, exili i el carrer com a protagonista.

Res no tornarà a ser com abans. El catalanisme tou -inclusiu, genèric- ha mort.