logo liberisliber.com
ca es en

 images/participants/llibreria-la-temeraria.svg
LLIBRERIES

LLIBRERIA LA TEMERàRIA - LLIBRERIES

La Llibreria La Temerària va ser fundada l'any 2015 com a projecte personal d’Àlvar Masllorens, que ha estat vinculat al sector editorial en diferents camps durant més de trenta anys (llibreria, distribució, editorial, autoria, correccions...). Feia molts anys que l’Àlvar tenia en ment un projecte de llibreria independent amb un fons molt triat, que fos alhora un centre de trobada i d'activitats culturals dinamitzador de l'entorn, fonamentalment de la ciutat que acull l’establiment: Terrassa. Per dur a terme aquest projecte compta amb l'Anna Fernández, llibretera amb anys d'experiència i poetessa.

Pel que fa a les activitats, la Llibreria La Temerària s’obre a tots els camps de la cultura i per això incorpora la música clàssica, el teatre, les xerrades i de manera especial els recitals de poesia, amb un micro obert un cop al mes i la participació activa en el nucli fundacional de RAUXA. Setmana de la Poesia de Terrassa. També organitzen clubs de lectura i tallers d'escriptura creativa. Quant al fons, s’ha especialitzat en literatura i humanitats, potenciant allò que no és tan comercial ni tan obvi de tenir. Per tot això, La Temerària aposta decididament per les editorials independents.

La llibreria disposa de dos espais per gaudir de la lectura mentre es fa un cafè: al pis superior hi ha un racó elevat amb sofà i cadires i, a l'exterior, un ampli pati amb un taronger, una figuera i una taula i cadires per poder gaudir d'una estona de lectura, de tertúlia o de consulta.

Un espai imprescindible per encomanar-se de l’esperit temerari!

LLIBRERIA LA TEMERàRIA
logo de LLIBRERIA LA TEMERàRIA