logo liberisliber.com
ca es en


EDITORIALS

KRILLER71 - EDITORIALS

-10 %

Kriller71 és una editorial independent nascuda a Barcelona el 2012.

Durant els més de 50 títols de poesia que hem publicat, el nostre objectiu ha estat compartir l'obra d'autorxs contemporanxs poc divulgatxs a Espanya i demostrar que és possible realitzar una petita (però esperem que significativa) intervenció en la cultura des d'un projecte independent i autogestionat. Així mateix, hem apostat per una política editorial en la qual convisquin poetes amb trajectòries més reconegudes amb altrxs igualment mereixedorxs d'atenció, al nostre entendre, però amb una obra menys consolidada. Entre xls autorxs més reconegutxs que hem publicat, podem esmentar el Premi Nobel Joseph Brodsky, als premiats amb el Pulitzer Rae Armantrout i Gary Snyder, o a altrxs poetes de primera línia com Kenneth Koch, Mary Jo Bang o Ron Padgett.

Per a facilitar aquesta dinàmica descentralitzada i desjerarquitzada, Kriller71 ha promogut des de 2015 un sistema de subscripcions anuals que ens permeten garantir tant la continuïtat del projecte i el vincle directe amb xls lectorxs, com afermar les apostes per aquxlls autorxs menys conegutxs a Espanya, i que tenen, per tant, menys possibilitats a les llibreries.

A partir del 2019 hem incorporat una nova col·lecció, Mula Plateada, que definim com de “narratives híbrides” en les quals predomina l'encreuament de gèneres, i en la qual poden trobar-se títols d'autors tan heterogenis i polifacètics com Peter Greenaway, Gonçalo M. Tavares, Valerio Magrelli, Martín Caparrós o Mario Montalbetti, entre altres.

Busquem, d'aquesta manera, realitzar la nostra aportació a una cultura de la diversitat, i creiem que cadascun d'aquests llibres és, en definitiva, “un llibre guanyat al silenci”.

Kriller71 ha rebut el Premi a la Iniciativa Cultural 2017 de la llibreria Nollegiu de Barcelona.

* Kriller71 farà un descompte del 10 % en els seus llibres presentats a la fira.

logo de KRILLER71
 • Població: Barcelona
 • Telèfon: no disponible
 • Web: http://kriller71ediciones.com
 • Gèneres literaris que cultiva:
  • Narrativa
  • No-Ficció
  • Poesia i art
 • Anys de participació a la fira: 1