Besalú, 5 i 6 oct. 2024

ca es en


EDITORIALS

CASUS BELLI - EDITORIALS

Edicions Casus Belli inicià la seva marxa després de la ruptura societària amb Arena Libros, a principis de 2009, amb la voluntat de mantenir una línia editorial que s'havia manifestat fecunda i ampliar així l'horitzó i les perspectives del llibre.

El nostre objectiu és donar cabuda a veus que es mouen en la marginalitat del mercat, abrigar, precisament, a aquestes veus silenciades per la voracitat mercantil; veus que ens parlen des del fronterer, que parlen des del límit de les situacions socials i conceptuals, veus difícils d'escoltar però necessàries per aportar una seriosa i vívida reflexió sobre el present, veus que, vinguin de l'actualitat o vinguin del passat, poden il·luminar el futur.

Batalla d'idees… profusió de la paraula… obrir camins.

Casus Belli desitja configurar un espai obert a la pluralitat que caracteritza a la societat actual. Pluralitat en els plantejaments i en les temàtiques que acull l'editorial. Per a això es dissenyen tres col·leccions bàsiques:

- Pensamiento Atiempo (assaig): es dirigeix a la filosofia política i a l'assaig literari i artístic.

- Narrativa: acull tant a autors espanyols com a estrangers, amb preferència per la temàtica de l'exili, tantes vegades producte de la guerra i sempre al límit de la paraula.

- La horda de oro: una petita col·lecció de poesia.

logo de CASUS BELLI
  • Població: Madrid
  • Telèfon: no disponible
  • Web: http://casusbelli-ediciones.com
  • Gèneres literaris que cultiva:
    • Llengües de publicació: castellà
    • Anys de participació a la fira: 1