Besalú, 5 i 6 oct. 2024

ca es en


EDITORIALS

BELLATERRA - EDITORIALS

-10 %

Els nostres llibres il·lustrats van dirigits a famílies, mares i pares, i a totes les persones que es dediquen a l’educació o que treballen amb la infància. Encara que semblin només "llibres infantils", són alguna cosa més. Són llibres per compartir amb els nens, nenes i nenis amb els qui parlem sobre temes que ens importen.

Són eines dirigides a reflexionar i madurar, i avançar en la construcció d’un món millor i més just. Amb aquests llibres volem facilitar el diàleg entre persones adultes i petites, posant a la seva disposició materials que els ajudin a entendre el món on viuen i on aniran creixent. I, al mateix temps, volem que ajudin les persones adultes a trobar les formes i expressions adequades a la infància a l’hora de parlar de temes sensibles.

Els nostres llibres parlen del respecte a l’altre, de les pors al desconegut, de tot allò que té a veure amb un creixement no binari, tenint en compte que no tot és blanc o negre, sinó que hi ha una àmplia gamma de grisos i molts matisos.

Aquesta és una col·lecció de llibres que converteix la literatura en una eina essencial per comunicar i educar en valors, des del respecte i la diversitat. L’objectiu d’educar en valors suposa caminar cap a un món més solidari, potenciar l’amistat i la justícia, abandonar els estereotips socials i de gènere. La nostra última meta és contribuir a crear un món més just, on no s’exclogui ningú.

* Bellaterra farà un descompte del 10 % en els seus llibres presentats a la fira.

logo de BELLATERRA
  • Població: Barcelona
  • Telèfon: no disponible
  • Web: http://www.ed-bellaterra.com
  • Gèneres literaris que cultiva:
    • Literatura infantil i juvenil
  • Anys de participació a la fira: 8