Besalú, 4 - 5 oct. 2014

ca es en


CONCERTS

Ca Vell > Decadents

imatge de  Ca Vell > Decadents

“Decadents” és un projecte autoproduit per Ca Vell, i ha estat mereixedor d’una beca KREAS atorgada per l’ajuntament de Girona l’any 2013.

Aquest treball pretén reivindicar el moviment decadentista, la seva repercussió en terres catalanes -concretament a Girona-, i l’empremta que ha deixat en artistes coetanis o no d’aquest corrent. Vol reivindicar la cabuda del decadentisme dins el panorama cultural actual deixant entreveure cert paral·lelisme entre la conjuntura social i política de finals del segle XIX -moment en que apareix el decadentisme- i l’actual. Pretén ressuscitar el decadentisme i descobrir les fondes entranyes d’aquest “univers nebulós i esplèndid, caòtic i radiant, prosaic i sublim, sensualista i místic, refinat i bàrbar, modernista i medieval” (R. Casellas).

El projecte se sustenta en l’adaptació i musicació de 6 escrits de tradició decadentista. Els autors escollits han estat; J.M. Roviralta, Josep Carner, Miquel de Palol, Rafael Masó, Apel·les Mestres i Charles Baudelaire. La representació en directe de Decadents està prevista com un acostament del públic a l’univers decadentista, amb una petita introducció del filòleg Carles Turat a cada tema i també explicacions i anècdotes per descobrir aquest món obscur i fascinant.

Ca Vell són: Marc Puntunet, guitarra i veu; Jordi Montoya, baix i veus; Santos Garcia, percussions i veus.

  • rellotge...
  • si fa sol... Escenari
  • si no fa sol... Al mateix lloc

Enllaços d'interès

Col·laboren: