LIBERISLIBER Besalú 6 - 7 oct. 2012

INFORMACIÓ

PÒRTIC 2012

Vam tenir una idea i aquesta va convertir-se en Liberisliber, una fira que volíem que servís perquè tothom pogués descobrir llibres desconeguts i molt interessants. Va ser una bogeria i va anar bé (no podia ser d’una altra manera, teníem un bon aval: qui es resisteix a un bon llibre?). Va passar un any i ho vam repetir. El resultat? Els lectors vam aconseguir un botí encara més suculent, ja que vingueren gairebé el doble d’editorials independents per explicar-nos quins nous diamants havien polit. I aquest 2012? Doncs molt bones notícies: el cofre serà més gran i l’obrirem gaudint encara de més activitats. Senyores i senyors, en el pensament, la creativitat, la literatura no hi haurà mai retallades perquè mai seran de ningú i sempre seran de tots. Us esperem amb els braços oberts al preciós poble de Besalú aquest mes d’octubre.

Què, qui, quan, com, per què

Què

Liberisliber és la fira anual dels llibres desconeguts, on tindràs l'oportunitat de descobrir –a un indret tan màgic com Besalú i enmig d’una gran festa plena d'activitats vinculades a la literatura- un munt d’autors, històries i llibres artístics singulars.

Qui

Les editorials independents d'arreu vindran a Besalú i t’oferiran les novetats del seu catàleg, les quals no són sempre fàcils de trobar. Descobriràs la seva filosofia i veuràs llibres excepcionals d'autors novells, reedicions de clàssics, d'artista, traduccions de llibres estrangers alternatius, estudis històrics singulars, poesia contemporània, llibres que qüestionen el mateix format del llibre... Tot un seguit de sorpreses que t’esperen quan vinguis, envoltat de gent que adora la literatura.

Quan

6 i 7 d’octubre (dissabte i diumenge) de 11:00 a 19:30 h. al centre històric de Besalú.

Com

Tu poses les ganes de llegir, nosaltres la resta.

Per què

Perquè hi ha llibres fets per a un lector i lectors fets per a un llibre que mereixen totes les oportunitats del món per trobar-se

Com arribar

Amb transport públic

Només podeu fer-ho amb autobús a través de la companyia TEISA. Si sou un grup, considereu l'opció de fer-vos la “Targeta Valor”.

Amb cotxe

Aparcament gratuït

Trobaràs tot l'aparcament que vulguis aquí.

Amb tren

Les estacions més properes són les de Girona i Figueres. Per acabar d’arribar a Besalú, disposeu en ambdós casos d’autobusos de la companyia TEISA.

Amb avió

Disposeu dels aeroports de Girona i Barcelona. Per acabar d’arribar a Besalú, disposeu en ambdós casos d’autobusos de la companyia TEISA. En el cas de l'aeroport de Girona, hi ha autobusos que us deixaran a la mateixa parada de TEISA a la ciutat. En el cas de Barcelona, el millor és que agafeu el tren i baixeu a Passeig de Gràcia (a un minut a peu de la parada de l'autobús que us portarà a Besalú).

On menjar i dormir

Per una qüestió de proximitat, us recomanem els establiments de Besalú i les comarques de la Garrotxa i el Pla de l’Estany. Bon profit i feliços somnis:

On somniar

Per si te n'havies oblidat, on vulguis, quan vulguis i amb qui tu vulguis.

expo
© Martí Ribas

En el passat

Contacta!

  • Telèfon: +34 615 567 243
  • Correu-e: liberisliber@diderot.info