logo liberisliber 2013LIBERISLIBER Fira d'editorials independents
Besalú 5 - 6 oct. 2013

4ª edició

Navegadors recomanats (W3C): Firefox, Chrome, Opera o la versió 10 d'Internet Explorer

tornar ↑

Programa de mà

Programa de mà
[Programa de mà,
descarrega-te'l!]

PÒRTIC 2013

Amigues i amics: serem breus. De fet, només us direm una cosa en aquest preàmbul: us posarem totes les facilitats hagudes i per haver perquè quan vingueu a Besalú, gaudiu d’un doble viatge molt especial. En què consistirà? Molt fàcil: primerament, en trepitjar un lloc encantador ple d’història i natura i, a continuació, en vagar per llocs insospitats del coneixement i la imaginació, gràcies als meravellosos llibres que ens portaran les editorials independents d’arreu. En resum, moltes coses bones que ens morim de ganes de compartir. Veniu? Volem que vinguis! Benvinguts a Liberisliber!

Liberisliber 2013 - Vídeo oficial (cançó: "Bones intencions" de Línia Maginot).

Què és Liberisliber

Què

Liberisliber és la fira anual dels llibres desconeguts, on tindràs l'oportunitat de descobrir –a un indret tan màgic com Besalú i enmig d’una gran festa plena d'activitats vinculades a la literatura- un munt d’autors, històries i llibres artístics singulars.

Qui

Les editorials independents d'arreu vindran a Besalú i t’oferiran les novetats del seu catàleg, les quals no són sempre fàcils de trobar. Descobriràs la seva filosofia i veuràs llibres excepcionals d'autors novells, reedicions de clàssics, d'artista, traduccions de llibres estrangers alternatius, estudis històrics singulars, poesia contemporània, llibres que qüestionen el mateix format del llibre... Tot un seguit de sorpreses que t’esperen quan vinguis, envoltat de gent que adora la literatura.

Quan

5 i 6 d’octubre de 2013.

Com

Tu poses les ganes de llegir, nosaltres la resta.

Per què

Perquè hi ha llibres fets per a un lector i lectors fets per a un llibre que mereixen totes les oportunitats del món per trobar-se

INFORMACIÓ PRÀCTICA

On es fa

L'espai central de la fira és a la Plaça Prat de Sant Pere. La resta de seus estan a 1 minut a peu.

Horaris

11:00 a 19:30 h. (de 14:00 a 16:00 algunes de les les parades poden estar tancades).

* En cas de pluja, els estands s'ubicaran als porxos de la plaça de l’ajuntament i del convent (al costat dret de l'església de Sant Pere). Les activitats se celebraran a la Cúria Reial i puntualment a l’antic Hospital de Sant Julià i Cal Tronc.

Com arribar

Amb transport públic

Només podeu fer-ho amb autobús a través de la companyia TEISA. Si sou un grup, considereu l'opció de fer-vos la “Targeta Valor”.

Amb cotxe

Aparcament gratuït

Trobaràs tot l'aparcament que vulguis aquí.

Amb tren

Les estacions més properes són les de Girona i Figueres. Per acabar d’arribar a Besalú, disposeu en ambdós casos d’autobusos de la companyia TEISA.

Amb avió

Disposeu dels aeroports de Girona i Barcelona. Per acabar d’arribar a Besalú, disposeu en ambdós casos d’autobusos de la companyia TEISA. En el cas de l'aeroport de Girona, hi ha autobusos que us deixaran a la mateixa parada de TEISA a la ciutat. En el cas de Barcelona, el millor és que agafeu el tren i baixeu a Passeig de Gràcia (a un minut a peu de la parada de l'autobús que us portarà a Besalú).

On menjar i dormir

Per una qüestió de proximitat, us recomanem els establiments de Besalú i les comarques de la Garrotxa i el Pla de l’Estany. Bon profit i feliços somnis:

Caixers

Els trobaràs tots a 3 minuts de la fira, a l'Avinguda President Companys: Banc Popular (núm. 3), BBVA (núm. 4), "la Caixa" (núm. 15) i Banc Sabadell (núm. 19).

On somniar

Per si te n'havies oblidat, on vulguis, quan vulguis i amb qui tu vulguis.

En el passat

Contacta!