Besalú, 7 i 8 oct. 2023

logo liberisliber.com
ca es en


RECITALS I CONCERTS

Cia. Jèssica Ferrer & Diego Martínez: Ses Honorables Virtuts Il·lògiques

imatge de  Cia. Jèssica Ferrer & Diego Martínez: Ses Honorables Virtuts Il·lògiques
© Diego Martínez

Ses Honorables Virtuts Il·lògiques som en Diego Martínez González, clown i músic, i na Jèssica Ferrer Escandell, poeta i performer. Unim música, paraules i objectes amb les nostres destreses artístiques i les honorables virtuts il·lògiques que hem adquirit al llarg dels anys.

Ens trobam l’any 2018 a São Paulo, Brasil, i allà començam a projectar el que es concreta ara, aquí, des del camp d’Eivissa: un espectacle, un concert i un recital a la vegada, i res d’això al mateix temps. Una proposta temptada de qualificar-se musical, que festeja amb l’etiqueta de poètica, que vol habitar algun escenari, i que es considera singular.

Ses Honorables Virtuts Il·lògiques recuperam el vincle que tenen la poesia i l’oralitat jugant amb la presència del cos, la paraula i diverses sonoritats. Cream un ambient escènic on es van construint paisatges sonors, seqüències musicals, atmosferes que acullen els poemes recitats, i que vehiculen el viatge al qual és convidat l’oient-espectador. Per fer-ho, tenim cura de tots els elements que anam introduint, i jugam amb les possibilitats que ens ofereixen. Combinam instruments no convencionals (piano de joguina, xerrac musical, culleres, arpa de boca, joguines, mini guitarra...) amb d’altres més típics (acordió, maraques, pandereta...) que, en alguns casos, se superposen i creen seqüències amb un pedal de loop, a sobre de les quals es diu la poesia.

Es tracta, en definitiva, d’una proposta multidisciplinària, d’arrel multicultural i alhora ultralocal, que esdevé una travessia que parteix de la música i la paraula i es bressola en el cos, el moviment, l’humor i la relació amb l’espai i els diferents elements. Una experiència, una jornada, un camí: una invitació a somiar.

  • rellotge...
  • si fa sol... Pl. Sant Pere > Can Llaudes > pati interior
  • si no fa sol... Cúria Reial

Participen

imatge de Jèssica Ferrer Escandell
Jèssica Ferrer Escandell
imatge de Diego Martínez González
Diego Martínez González

Col·laboren: