Besalú, 6 i 7 oct. 2018

ca es en

Finalitzat
PROMOCIONS

No tens excusa: et posem el bus gratis!

imatge de  No tens excusa: et posem el bus gratis!

Vols venir el dissabte a Liberisliber i no tens cotxe? Vols venir a Liberisliber i no tens prou pasta per comprar un llibre més el bitllet d’autobús? Vols venir a Liberisliber i passar un dia ben xulo al poble medieval de Besalú?

Els déus t’han escoltat. Apunta’t al BUS INDI de Liberisliber!

És molt fàcil: reserves la teva plaça al Bus Indi que sortirà de Barcelona per correu-e (liberisliber@diderot.info); pagues 20 € abans de pujar al bus; et donem un val pel mateix import perquè adquireixis un llibre a la fira; et portem a Besalú, gaudeixes d’un ambient literari i d’un poble extraordinaris i, finalment, et tornem amb un gran llibre a la butxaca. Bé, no?

DADES IMPORTANTS:

1. HORA I LLOC DE SORTIDA (BCN - Besalú): 09:30 h | Plaça de Catalunya (davant del Hard Rock Cafe). El trajecte dura 1 hora i mitja aprox. NOMÉS SURT EL DISSABTE!

2. HORA I LLOC DE TORNADA (Besalú - BCN): 20:15 h | Pàrquing del pont (al costat de l'oficina de turisme).

3. RESERVA: ens escrius un correu-e a liberisliber@diderot.info amb el nom complet, DNI i telèfon mòbil. A l'assumpte posa "Reserva Bus Indi".

4. PAGAMENT: un cop us confirmem que teniu lloc, pagueu 20 € abans de pujar al bus. Porteu l’import just, si us plau, ja que no tindrem canvi.

5. PUNTUALITAT: per sortir amb la màxima puntualitat, estigueu al punt de sortida 20’ abans, com a molt tard. L’autobús sortirà a l'hora i no esperarà a ningú!

  • rellotge...
  • si fa sol... plaça-catalunya-bcn
  • si no fa sol... plaça-catalunya-bcn
  • atencio... Els menors -fins a 12 anys- poden pujar al bus sense adquirir el val, si els seus responsables així ho decideixen. El bus surt de Barcelona!

Col·laboren: