Besalú, 1 i 2 oct. 2016

ca es en

CONCERTS

Sam Abrams, Manuel García Morante i Eulàlia Ara > "L'arbre de foc", d'Agustí Bartra

imatge de  Sam Abrams, Manuel García Morante i Eulàlia Ara >
Ens aproparem d'una manera única a un poemari únic!

Primer recull d'Agustí Bartra publicat després de l’èxode republicà, L’arbre de foc és el fruit ufanós d’una etapa vital i intel·lectual absolutament decisiva. Les vivències agredolces de la guerra, la desolació i la melangia pel país esmicolat, però també l’esperança, l’amor i la solidaritat entre els companys, recorren aquest llibre per fer-ne una peça d’orfebreria amb un gavadal de joies, com ara els primers poemes de guerra que podem considerar totalment moderns en el nostre sistema literari.

Enguany, amb motiu del 70 aniversari d’aquesta publicació que mai abans havia tingut una edició comercial a Catalunya, l’editorial Adesiara l’ha reeditat en un volum del qual ha tingut cura el crític Sam Abrams, que presentarà el llibre i farà la lectura d’alguns poemes.

Així mateix, el mestre Manuel Garcia Morante ha compost un cicle de cançons per a veu i piano, a partir dels poemes d’Agustí Bartra, cicle que interpretarà a Besalú la soprano Eulàlia Ara, acompanyada al piano pel mateix compositor.

  • rellotge...
  • si fa sol... teatre-cal-tronc
  • si no fa sol... teatre-cal-tronc

Participen

imatge de Sam Abrams
Sam Abrams
imatge de Eulàlia Ara
Eulàlia Ara
imatge de Manuel García Morante
Manuel García Morante

Llibres relacionats

L'arbre de foc

Adesiara
L'arbre de foc
  • Agustí Bartra (autor)
    Sam Abrams (edició)
  • 215 p.
  • català

Col·laboren: