Besalú, 3 i 4 oct. 2015

ca es en


PRESENTACIONS

Miquel Adam i Albert Forns > Torero d'hivern

imatge de  Miquel Adam i Albert Forns > Torero d'hivern
Miquel Adam

Amb el poder que li atorga ser president d’escala, un veí intenta instaurar un règim dictatorial en el seu bloc de pisos. Un jove editor viatja a la Fira de Frankfurt per descobrir el nul valor de la literatura. Un treballador incapaç de torejar les injustícies del món laboral viu una revolta que comença pel seu propi cos. Un no ningú publica un llibre i adquireix tots els tics megalòmans dels grans escriptors.

La galeria de personatges que es passegen per aquest conjunt de relats tenen l’orgull íntim de saber-se més alts i més guapos que el que la realitat els vol fer creure, i d’aquí rau la seva entranyable dignitat. I d’aquí que l’humor que batega en aquest llibre sigui ironia combativa, que la tristesa es confongui amb l’esperança i que l’amor vagi de la mà de la venjança.

Acompanyarà a l'autor, el també escriptor Albert Forns, qui publicà Albert Serra (la novel·la no el cineasta), obra que va merèixer el Premi Documenta i que va rebre grans elogis per part de tota la crítica del país. Tots dos parlaran de Torero d'hivern, però també d'un tema que els toca de molt a prop: "EL PRIMER LLIBRE".

  • rellotge...
  • si fa sol... Escenari
  • si no fa sol... Al mateix lloc

Participen

imatge de Miquel Adam
Miquel Adam
imatge de Albert Forns
Albert Forns

Llibres relacionats

Torero d'hivern

1984
Torero d'hivern

Col·laboren: