Besalú, 3 i 4 oct. 2015

ca es en


LIBERISLIBER PRO (mestres)

I Simposi Educació i Edició > La bibliodiversitat i l'àlbum il·lustrat. Estat de la qüestió

imatge de  I Simposi Educació i Edició > La bibliodiversitat i l'àlbum il·lustrat. Estat de la qüestió
Hi havia una vegada, uns contes que havien canviat molt...

Els darrers anys, l'àlbum il·lustrat ha estat i és un gènere que s’està guanyant un caràcter propi i que, en molts sentits, no para d’innovar. Si a aquesta tendència, se li afegeix l’auge, defensa i consciència de la bibliodiversitat com a valor, el panorama resulta del tot engrescador i susceptible de moltes anàlisis.

L’any 2010, Liberisliber va néixer per dir ben alt que existia un ecosistema editorial molt més ric del que el gran públic podia conèixer a través de la majoria de llibreries o biblioteques. Llibres de qualitat, creats amb un objectiu que traspassava el simple rendiment mercantilista. Paral·lelament, el GREPAI (Grup de Recerca en Educació, Patrimoni i Arts Intermèdia) fa anys que treballa fent projectes d’intervenció, assessorant escoles, departaments didàctics de museus i plataformes culturals, convertint-se en un observatori de bones pràctiques i de gestos dels professors.

A partir d’aquesta afinitat d’objectius, GREPAI i Liberisliber faran una taula rodona sobre l’àlbum il·lustrat en la que participaran la Dra. Mariona Masgrau (professora de didàctica de la llengua i la literatura a la Universitat de Girona), la professora Karo Kunde (doctoranda de la UdG, especialitzada en àlbum il·lustrat i editora de Queixal Edicions), Patric de San Pedro (editor de Takatuka), Joan Rioné (editor de Piscina un Petit Oceà), Irene Tortós (directora de la Llibreria L'Altell de Banyoles) i Miquel-Àngel Codes Luna (director de Liberisliber).

  • rellotge...
  • si fa sol... Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (sala d'actes). Pl. de Sant Domènec, 9, GIRONA
  • si no fa sol... Al mateix lloc

Participen

imatge de Patric de San Pedro
Patric de San Pedro
imatge de Karo Kunde
Karo Kunde
imatge de Mariona Masgrau
Mariona Masgrau
imatge de Joan Rioné
Joan Rioné
imatge de Irene Tortós
Irene Tortós

Vídeos i podcasts

Col·laboren: