Besalú, 3 i 4 oct. 2015

ca es en


DIàLEGS

Joan Ferrer i Xavier Pla > La llengua catalana. Dels homenots del segle XX als narradors d’avui

imatge de  Joan Ferrer i Xavier Pla > La llengua catalana. Dels homenots del segle XX als narradors d’avui
Un passeig intens, emotiu i erudit a l'entorn de la llengua catalana.

Liberisliber s’ha marcat com a objectiu que la universitat surti de les aules i que el coneixement que conté arribi a tothom. Per aquest motiu s’ha aliat amb la Universitat de Girona i, sota la seva direcció científica, cada any farem dues conferències de gran nivell però que tant per la forma com pel contingut, puguin interessar a tothom... és a dir, tu, jo, ell, ella, nosaltres, vosaltres i ells i elles.

Amb quines conferències ens estrenem? Amb dues que toquen molt de prop aquelles persones que ens expressem en català. Per un costat, el Dr. Joan Ferrer impartirà la conferència "La llengua catalana en el segle XX: alguns homenots singulars i imprescindibles (Fabra, Coromines, Alcover i Moll) en una història tràgica, plena d'amor i d'humor”.

Per l’altra, el Dr. Xavier Pla farà un salt cap al nostre present i ens il·lustrarà amb la conferència "L'angoixa pel paisatge: de com alguns narradors actuals (Francesc Serés, Toni Sala, Vicenç Pagès...) descriuen la realitat".

POSTDATA: s’està treballant en el reconeixement de crèdits per a tots aquells alumnes de la UdG que hi assisteixin. En breu, confirmarem aquí mateix si es podrà dur a terme aquesta convalidació.

Amb la col·laboració del Departament de Filologia i Comunicació de la Universitat de Girona.

  • rellotge...
  • si fa sol... Cúria Reial
  • si no fa sol... Al mateix lloc
  • atencio... Cada conferència durarà 45' amb un descans al mig de 15'.

Participen

imatge de Joan Ferrer Costa
Joan Ferrer Costa
imatge de Xavier Pla
Xavier Pla

Col·laboren: