Besalú, 4 - 5 oct. 2014

logo liberisliber.com
ca es en

DIàLEGS

Manuel Delgado, Albert Sánchez Piñol i Jordi Panyella > Els anys en què la política ha tornat a interessar a la gent

imatge de  Manuel Delgado, Albert Sánchez Piñol i Jordi Panyella > Els anys en què la política ha tornat a interessar a la gent

Presenta: Miquel-Àngel Codes Luna

Potser el plantejament és equivocat, però... abans, als diumenges a la nit, la gent veia “Dallas”. Ara molta gent veu un programa com “Salvados”.

Abans, un llibre que critiqués amb contundència l’statu quo no arribava al rànquing dels llibres més venuts. Ara podria fer-ho i no sorprendria.

Abans, un partit que critiqués radicalment les bases més acceptades del capitalisme que regeix el nostre dia a dia, era arraconat a les eleccions perquè els seus plantejaments eren considerats utòpics o de complicadíssima aplicació. Ara, el poden votar milions de persones.

Abans la política era un tema poc habitual en la conversa. Ara ho és molt més.

Què ens està passant? Tot és fruit únicament de la crisi? Hi ha quelcom més? Ens canviarà el caràcter? Si s’arreglen les coses, ens oblidarem de tot o l’empremta serà inesborrable?

Dues persones que han excel·lit en els seus respectius camps professionals –l’escriptor Albert Sánchez Piñol i el professor Manuel Delgado- opinaran sobre aquestes i d’altres qüestions, en un debat altament estimulant. El punt de vista del món de l'edició i la seva relació amb la política, l'aportarà Jordi Panyella, editor de Pol·len i co-director de l'Espai Contrabandos de Barcelona.

  • rellotge...
  • si fa sol... Cúria Reial
  • si no fa sol... Al mateix lloc

Participen

imatge de Miquel-Àngel Codes Luna
Miquel-Àngel Codes Luna
imatge de Manuel Delgado
Manuel Delgado
imatge de Jordi Panyella Carbonell
Jordi Panyella Carbonell
imatge de Albert Sánchez Piñol
Albert Sánchez Piñol

Col·laboren: