Besalú, 5 i 6 oct. 2019

logo liberisliber.com
contacte / butlletí
ca es en

Actualitat

Si ets il·lustrador/a, t'interessa!

2017-08-26 BESALÚ.- Liberisliber promourà una trobada que pretén fomentar el naixement de nous projectes editorials on la il·lustració tingui un paper primordial.

Aquesta convocatòria, doncs, va dirigida a tots aquells il·lustradors/es que vulguin treballar en el camp de la il·lustració de llibres o que tinguin in mente un projecte i necessitin una editorial que hi aposti.

El format de la trobada serà ben senzill: 8 editors es trobaran amb 8 il·lustradors en 8 taules i disposaran de 8 minuts -en cada trobada- per explicar i mostrar el seu treball. Aquesta se celebrarà el dissabte 7 d'octubre a les 11.30h a la planta baixa de la Biblioteca Ramon Vidal de Besalú (C/ Major, 13).

Si voleu ser un dels 8 il·lustradors/es que formin part d'aquesta trobada, escriu-nos un correu- a liberisliber@diderot.info ABANS DEL 8 DE SETEMBRE, amb el teu nom, mòbil, correu-e i un enllaç on puguem veure el teu treball.

* En el moment que les sol·licituds superin el nombre de 8, farem una selecció i n'hi haurà que quedaran fora. No obstant això, guardarem totes les sol·licituds, amb la possibilitat que a la trobada de l'any següent puguin ser incloses.

Amb ganes de conèixer el vostre talent!

EQUIP LIBERISLIBER