LIBERISLIBER
Fira d'editorials independents
Besalú 4 - 5 oct. 2014
5a edició

Logo Liberisliber al Facebook Logo Liberisliber al twitter Logo Liberisliber a Vimeo

Navegadors recomanats (W3C): Firefox, Chrome, Opera o la versió 10 d'Internet Explorer

tornar ↑

Programa de mà

Programa de mà
[Programa de mà,
descarrega-te'l!]

PÒRTIC 2014

Liberisliber 2014 - Vídeo oficial (cançó: "Ego Sum" de Joan Colomo).

Diuen que si una criatura té 5 anys hauria de mantenir l'equilibri amb un sol peu i amb els ulls tancats, saber copiar un triangle, respondre a preguntes començades per "per què" i qüestionar als altres (pares inclosos).

El 9 d'octubre de 2010 va néixer Liberisliber, la fira d'editorials independents de Besalú.  Per tant, aquest any arribarà a la seva 5a edició. Durant aquest temps, no ha tancat mai els ulls, però sí que ha mantingut l'equilibri contra pluja, vent i marees de tot tipus; ha hagut d'aprendre moltes més coses que copiar un triangle; ha respost molts "per què" i ha qüestionat sobretot aquell paradigma que diu que el gran públic només vol llibres adotzenats. I com ho sabem? Ben senzill: perquè cada any som més persones les que ens trobem a la fira.

Liberisliber ha fet 5 anys. Serà una edició ben especial. Vine, trobaràs el teu llibre (garantit) i un munt d’activitats que no te les acabaràs. Apunta: 4 i 5 d’octubre. Fins aviat!

Què és Liberisliber

Què

Liberisliber és la fira anual dels llibres desconeguts, on tindràs l'oportunitat de descobrir –a un indret tan màgic com Besalú i enmig d’una gran festa plena d'activitats vinculades a la literatura- un munt d’autors, històries i llibres artístics singulars.

Qui

Les editorials independents d'arreu vindran a Besalú i t’oferiran les novetats del seu catàleg, les quals no són sempre fàcils de trobar. Descobriràs la seva filosofia i veuràs llibres excepcionals d'autors novells, reedicions de clàssics, d'artista, traduccions de llibres estrangers alternatius, estudis històrics singulars, poesia contemporània, llibres que qüestionen el mateix format del llibre... Tot un seguit de sorpreses que t’esperen quan vinguis, envoltat de gent que adora la literatura.

Quan

4 i 5 d’octubre de 2014.

Com

Tu poses les ganes de llegir, nosaltres la resta.

Per què

Perquè hi ha llibres fets per a un lector i lectors fets per a un llibre que mereixen totes les oportunitats del món per trobar-se

INFORMACIÓ

On es fa

L'espai central de la fira és a la Plaça Prat de Sant Pere. La resta de seus estan a 1 minut a peu.

* En cas de pluja, els estands s'ubicaran als porxos de la plaça de l’ajuntament i del claustre (al costat dret de l'església de Sant Pere). Les activitats se celebraran a la Cúria Reial i puntualment a l’antic Hospital de Sant Julià i Cal Tronc.

Horaris

11:00 a 19:30 h. (de 14:00 a 16:00 algunes de les parades poden estar tancades).

Preus

Totes les activitats són gratuïtes, a excepció de Liber de Vinis.

Com arribar

Amb transport públic

Només podeu fer-ho amb autobús a través de la companyia TEISA. Si sou un grup, considereu l'opció de fer-vos la “Targeta Valor”.

Amb cotxe

Aparcament gratuït

Trobaràs tot l'aparcament que vulguis aquí.

Amb tren

Les estacions més properes són les de Girona i Figueres. Per acabar d’arribar a Besalú, disposeu en ambdós casos d’autobusos de la companyia TEISA.

Amb avió

Disposeu dels aeroports de Girona i Barcelona. Per acabar d’arribar a Besalú, disposeu en ambdós casos d’autobusos de la companyia TEISA. En el cas de l'aeroport de Girona, hi ha autobusos que us deixaran a la mateixa parada de TEISA a la ciutat. En el cas de Barcelona, el millor és que agafeu el tren i baixeu a Passeig de Gràcia (a un minut a peu de la parada de l'autobús que us portarà a Besalú).

On menjar i dormir

Per una qüestió de proximitat, us recomanem els establiments de Besalú i les comarques de la Garrotxa i el Pla de l’Estany. Bon profit i feliços somnis:

Caixers

Els trobaràs tots a 3 minuts de la fira, a l'Avinguda President Companys: Banc Popular (núm. 3), BBVA (núm. 4), "la Caixa" (núm. 15) i Banc Sabadell (núm. 19).

On somniar

Per si te n'havies oblidat, on vulguis, quan vulguis i amb qui tu vulguis.

En el passat

Contacta!