Besalú, 1 i 2 oct. 2016

ca es en


TALLER D'EXPRESSIó

"La Bibliomaleta", arrela’t a la lectura!

imatge de
La lectura, cosa de tots!

Us presentem la “Bibliomaleta”: una maleta intrèpida que vol arribar a totes les biblioteques de Catalunya i a qualsevol lloc on s’estimi la lectura!

La “Bibliomaleta” és una maleta viatgera que quan es desplega es converteix en un arbre de poderoses arrels, farcit de llibres destinats a lectors de 0 a 5 anys i agrupats en 5 nivells de lectura. L’acompanya un dossier didàctic on s’explica com es pot treballar el conjunt i cadascun dels 36 llibres que conté.

En resum, una eina ben útil per fomentar la lectura en els primers passos de la vida dels nostres infants i que està a la vostra total disposició!

Impulsada per LIBERISLIBER i el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, el disseny i contingut pedagògic de la “Bibliomaleta” ha anat a càrrec de les professores Mariona Masgrau i Karolin Kunde (per part de la Universitat de Girona) i del grup CLER (col·lectiu de professionals de les biblioteques infantils i juvenils de les comarques gironines).

TOUR DE LA “BIBLIOMALETA”

GIRONA. 28 de setembre

11.00. Sala d'Actes de la Facultat d'Educació i Psicologia de la UdG. Presentació del projecte en el transcurs del Simposi d’Educació – Edició, impulsat per Liberisliber.

BESALÚ. 1 – 24 d’octubre

Biblioteca Ramon Vidal de Besalú. La “Bibliomaleta” estrenarà el seu recorregut en aquesta biblioteca, a la vegada que es desenvoluparan activitats conjuntes amb l’escola bressol local. A partir d'aquestes dates, totes les biblioteques de les comarques gironines que vulguin, ja podran fer la seva reserva de la "Bibliomaleta" (llegiu més avall com fer-ho), per treballar-la amb les escoles bressol del municipi.

GIRONA. 25 d’octubre – 21 de novembre

Biblioteca de la Facultat d'Educació i Psicologia de la UdG.

I a partir del desembre a diverses biblioteques de les comarques gironines. Si vols que la “Bibliomaleta” arribi a la teva biblioteca, consulta les condicions al Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona (tel. 972 426 530 / serveidebiblioteques@ddgi.cat).

  • rellotge...
  • si fa sol... Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (sala d'actes). Pl. de Sant Domènec, 9, GIRONA
  • si no fa sol... Al mateix lloc

Col·laboren: