LIBERISLIBER
Fira d'editorials independents Besalú 3 - 4 oct. 2015
6a edició

Logo Liberisliber al Facebook Logo Liberisliber al twitter Logo Liberisliber a Vimeo Logo Liberisliber a Instagram

Navegadors recomanats (W3C): Firefox, Chrome, Opera o la versió 10 d'Internet Explorer

tornar ↑

PÒRTIC 2015

Paciència. Ens estem inspirant

inspiració

Què és Liberisliber

Què

Liberisliber és la fira anual dels llibres desconeguts, on tindràs l'oportunitat de descobrir –a un indret tan màgic com Besalú i enmig d’una gran festa plena d'activitats vinculades a la literatura- un munt d’autors, històries i llibres artístics singulars.

Qui

Les editorials independents d'arreu vindran a Besalú i t’oferiran les novetats del seu catàleg, les quals no són sempre fàcils de trobar. Descobriràs la seva filosofia i veuràs llibres excepcionals d'autors novells, reedicions de clàssics, d'artista, traduccions de llibres estrangers alternatius, estudis històrics singulars, poesia contemporània, llibres que qüestionen el mateix format del llibre... Tot un seguit de sorpreses que t’esperen quan vinguis, envoltat de gent que adora la literatura.

Com

Tu poses les ganes de llegir, nosaltres la resta.

Per què

Perquè hi ha llibres fets per a un lector i lectors fets per a un llibre que mereixen totes les oportunitats del món per trobar-se

INFORMACIÓ

Contacte

Quan

3 i 4 d’octubre de 2015.

On es fa

L'espai central de la fira és a la Plaça Prat de Sant Pere. La resta de seus estan a 1 minut a peu.

Si plogués...

En cas de pluja, NO S'ANUL·LA RES! L'única diferència és que necessitaràs un paraigües i fer una bonica passejada fins als espais alternatius on se celebraran tant la fira com les activitats (porxos de la plaça de l'Ajuntament, antic Hospital de Sant Julià, Espai cultural Cúria Reial i Teatre Cal Tronc). No patiu: tot està a 2-3' a peu com a màxim!

Horaris

11:00 a 19:30 h. (de 14:00 a 16:00 algunes de les parades poden estar tancades).

Preus

Totes les activitats són gratuïtes, a excepció de Liber de Vinis.

Com arribar

Amb transport públic

Només podeu fer-ho amb autobús a través de la companyia TEISA. Si sou un grup, considereu l'opció de fer-vos la “Targeta Valor”.

Amb cotxe

Compartint cotxe

Aparcament gratuït

Trobaràs tot l'aparcament que vulguis aquí.

Amb tren

Les estacions més properes són les de Girona i Figueres. Per acabar d’arribar a Besalú, disposeu en ambdós casos d’autobusos de la companyia TEISA.

Amb avió

Disposeu dels aeroports de Girona i Barcelona. Per acabar d’arribar a Besalú, disposeu en ambdós casos d’autobusos de la companyia TEISA. En el cas de l'aeroport de Girona, hi ha autobusos que us deixaran a la mateixa parada de TEISA a la ciutat. En el cas de Barcelona, el millor és que agafeu el tren i baixeu a Passeig de Gràcia (a un minut a peu de la parada de l'autobús que us portarà a Besalú).

On menjar i dormir

Per una qüestió de proximitat, us recomanem els establiments de Besalú i les comarques de la Garrotxa i el Pla de l’Estany. Bon profit i feliços somnis:

Caixers

Els trobaràs tots a 3 minuts de la fira, a l'Avinguda President Companys: Banc Popular (núm. 3), BBVA (núm. 4), "la Caixa" (núm. 15) i Banc Sabadell (núm. 19).

Farmàcia

Besalú únicament té la Farmàcia Gratacós (C/ Ganganell, 44; telèfon: 972 591 273), que durant els caps de setmana només obre el dissabte de 09:30 a 13:30. Per trobar les farmàcies obertes més properes, consulteu aquí.

On somniar

Per si te n'havies oblidat, on vulguis, quan vulguis i amb qui tu vulguis.

En el passat